FORUM - SRPSKO UDRUŽENJE ZAVISNIKA: SUZA || NARKOMANIJA, ALKOHOLIZAM, TABLETOMANIJA, METADON...
Dobrodošli!

Ovo je forum Udruženja Građana "SRPSKO UDRUŽENJE ZAVISNIKA". Pre svega, aktivizam se svodi na: pomoć pri bolesti zavisnosti od opijata tj. narkotika. Takođe, SUZA (akronim) se bavi pomoći najzastupljenijih bolesti zavisnosti kao što su: alkoholizam, tabletomanija, politoksikomanija...

SVI KOJI ŽELE DA SE ISPOVEDE, UČESTVUJU U DISKUSIJAMA, KAO I DA PITAJU ŠTA GOD ŽELE, KLIKNITE NA "CLOSE" I ZAPOČNITE !!!


S poštovanjem,

SUZA : SRPSKO UDRUŽENJE ZAVISNIKA

Sada je Sub Okt 20, 2018 1:28 pm

Pregled profila :: SOZO99

1 Messages from 1 on 1

  1. avatar
    Pon Jun 17, 2013 12:15 am
    Message od monkeyb - Nedostajes nam
    Od kako je 4.juna nas admin resio da nas poseti na forumu nema nikog.Metadonman vodi svoj dnevnik o borbi sa hep.C i ja se trudim da ga obavestim da postoji neko ko to prati.Ja sam ovde na forumu zato sto sam usamljena i sto nemam ama bas nikog sa kim bi pricala o mojoj borbi koja se zove ostani strejt.Bila sam manje sama dok sam pisala nesto i neko je na to odgovarao.Ti i LOCId.A sada vas nema.Meni je stvarno sve jedno da li si moderator ili administrator.4.juna je Inspaerman ispao samo S...... Napisi nesto,napisi da li ostajes na forumu.Objavi ovo pismo.Forum netreba da bude mesto za privilegovane nego za nas unesrecene koji nismo odustali,koji fizikalisemo da bi smo preziveli,za nas bez zuba,bolesne,same i koji nemamo kome da se obratimo za pomoc.Pisi:cry:
SOZO99
avatar

Rang: Moderatori
SOZO99 friends
ja sam

Van reda Van reda
avatar
L00cID

Van reda Van reda
avatar
INSPIREMAN

Van reda Van reda
 
See all friends (3)