!!!!!! GLASAJTE ZA SUZU DA PREDSTAVLJA SRBIJU U EHRN !!!!
Pon Apr 01, 2013 7:44 pm
[url] https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGx1cnQ4TDVqWWVYLXRKRE5NUnNuVVE6MA#gid=0 [/url]
REGISTRUJTE SE NA GORNJEM LINKU, KAO INDIVIDUALAC, SAČEKAJTE MAIL I GLASAJTE!
E, OVDE LEŽI BUDUĆNOST NAS I BUDUĆIH GENERACIJA!
REGISTRUJTE SE NA GORNJEM LINKU, KAO INDIVIDUALAC, SAČEKAJTE MAIL I GLASAJTE!
E, OVDE LEŽI BUDUĆNOST NAS I BUDUĆIH GENERACIJA!
- ClassifiedModeratori
- Broj poruka : 80
Reputacija: : -16
Datum upisa : 09.04.2013
Re: !!!!!! GLASAJTE ZA SUZU DA PREDSTAVLJA SRBIJU U EHRN !!!!
Sre Apr 17, 2013 10:41 pm
Razmisljam se da posaljem flasicu leka u Europe Harm Reduction organizaciju i opisem svoje iskustvo.
Da pitam ljude da li se to dogadja jos u nekoj clanici Evropske Unije ili nekoj pravnoj drzavi tako nesto i da li Srbija zasluzuje da
napreduje negde sa svojim institucijama i ljudima kojima rade u njima ili zasluzuje da se rasparca na sve one koji hoce bolje i civilizovanije.
Da vide da li Srbija uopste zasluzuje da pripada tu ili zasluzuje prekore i zemlju o kojoj se raspravlja kao okrivljenom.
Jel drugacije bi bilo kao da Pepsi reklamira Coca-Colu.
Ne moze se ocekivati da Srbija bilo sta bude u svetu jel kod nas je sve lazno i farsa i foliranje.
Treba svetu da bude jasno da imaju posla sa zemljom koja se strogo NE pridrzava Harm Reduction politike jel institucije rade o stetu ljudima.
Ja sam konretan primer da Srbija radi obrnuto od Smanjenja Stete i Harm Reduction. I to kazem svima jasno i glasno.
Malo je zemalja gde zemlja od funkcionalnog napravi nefunkcionalnog coveka, takvih nema. Koji je opet funkcionalan kada uzme lek sa stranog trzista sa istim imenom.
Kakav Harm Reduction, to je obrnuto od toga.
Da pitam ljude da li se to dogadja jos u nekoj clanici Evropske Unije ili nekoj pravnoj drzavi tako nesto i da li Srbija zasluzuje da
napreduje negde sa svojim institucijama i ljudima kojima rade u njima ili zasluzuje da se rasparca na sve one koji hoce bolje i civilizovanije.
Da vide da li Srbija uopste zasluzuje da pripada tu ili zasluzuje prekore i zemlju o kojoj se raspravlja kao okrivljenom.
Ne moze se ocekivati da Srbija bilo sta bude u svetu jel kod nas je sve lazno i farsa i foliranje.
Treba svetu da bude jasno da imaju posla sa zemljom koja se strogo NE pridrzava Harm Reduction politike jel institucije rade o stetu ljudima.
Ja sam konretan primer da Srbija radi obrnuto od Smanjenja Stete i Harm Reduction. I to kazem svima jasno i glasno.
Malo je zemalja gde zemlja od funkcionalnog napravi nefunkcionalnog coveka, takvih nema. Koji je opet funkcionalan kada uzme lek sa stranog trzista sa istim imenom.
- SOZO99Moderatori
- Broj poruka : 207
Reputacija: : 23
Datum upisa : 04.12.2011
Godina : 49
Re: !!!!!! GLASAJTE ZA SUZU DA PREDSTAVLJA SRBIJU U EHRN !!!!
Čet Apr 18, 2013 11:27 am
Uz svo poštovanje i uvažavanje ličnosti !Classified ::Razmisljam se da posaljem flasicu leka u Europe Harm Reduction organizaciju i opisem svoje iskustvo.
Iskreno mislim da ova tema nije u skladu sa vašim textom;
Na koji način i kako mislite da se ostvari željeni cilj, naveden u textu iznad...
Moj savet bi bio: otvaranje nove teme sa sl. sadržajima...
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu