FORUM - SRPSKO UDRUŽENJE ZAVISNIKA: SUZA || NARKOMANIJA, ALKOHOLIZAM, TABLETOMANIJA, METADON...
Dobrodošli!

Ovo je forum Udruženja Građana "SRPSKO UDRUŽENJE ZAVISNIKA". Pre svega, aktivizam se svodi na: pomoć pri bolesti zavisnosti od opijata tj. narkotika. Takođe, SUZA (akronim) se bavi pomoći najzastupljenijih bolesti zavisnosti kao što su: alkoholizam, tabletomanija, politoksikomanija...

SVI KOJI ŽELE DA SE ISPOVEDE, UČESTVUJU U DISKUSIJAMA, KAO I DA PITAJU ŠTA GOD ŽELE, KLIKNITE NA "CLOSE" I ZAPOČNITE !!!

S poštovanjem,

SUZA : SRPSKO UDRUŽENJE ZAVISNIKA

Join the forum, it's quick and easy

FORUM - SRPSKO UDRUŽENJE ZAVISNIKA: SUZA || NARKOMANIJA, ALKOHOLIZAM, TABLETOMANIJA, METADON...
Dobrodošli!

Ovo je forum Udruženja Građana "SRPSKO UDRUŽENJE ZAVISNIKA". Pre svega, aktivizam se svodi na: pomoć pri bolesti zavisnosti od opijata tj. narkotika. Takođe, SUZA (akronim) se bavi pomoći najzastupljenijih bolesti zavisnosti kao što su: alkoholizam, tabletomanija, politoksikomanija...

SVI KOJI ŽELE DA SE ISPOVEDE, UČESTVUJU U DISKUSIJAMA, KAO I DA PITAJU ŠTA GOD ŽELE, KLIKNITE NA "CLOSE" I ZAPOČNITE !!!

S poštovanjem,

SUZA : SRPSKO UDRUŽENJE ZAVISNIKA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
više informacija na : OFFICIJALNI BLOG: http://www.narko-manija.blogspot.com (logično, ne ? Smile )

Ići dole
INSPIREMAN
INSPIREMAN
PRESEDAVAJUĆI IZVRŠNOG VEĆA
Broj poruka : 324
Reputacija: : 23
Datum upisa : 22.10.2011
Godina : 34
http://narko-manija.blogspot.com

Srbija na putu ka EU? Empty Srbija na putu ka EU?

Pet Apr 19, 2013 6:25 am
Kao što ste verovatno svi obavešteni, Srbija je potpisala sporazum sa Kosovom, posredstvom baronice Kethrine Ashton. Da li mislite da je Srbija sada na putu ka normalizaciji životnog standarda, i kako mislite da će u narednih 5 godina izgledati država?
SOZO99
SOZO99
Moderatori
Broj poruka : 207
Datum upisa : 04.12.2011
Godina : 49

Srbija na putu ka EU? Empty Re: Srbija na putu ka EU?

Sub Apr 20, 2013 1:35 am
Imam utisak da je sve to samo jos jedna politicka igra!
Moje misljenje je da se za 5god. nista bitno nece promeniti... ljudima na vlasti kao da odgovara da odugovlace svaku
sitnicu do krajnjih granica!
Jako sam razocaran u narod koji sve to trpi i ne preduzima nista...napr. Gde su obecane nam pare od prodaje telekoma??
Vise niko i ne spominje, pojela maca... Exclamation Question Mad
INSPIREMAN
INSPIREMAN
Broj poruka : 324
Datum upisa : 22.10.2011
Godina : 34
http://narko-manija.blogspot.com

Sub Apr 20, 2013 1:42 am
sozo99 :: Imam utisak da je sve to samo jos jedna politicka igra!
Moje misljenje je da se za 5god. nista bitno nece promeniti... ljudima na vlasti kao da odgovara da odugovlace svaku
sitnicu do krajnjih granica!
Jako sam razocaran u narod koji sve to trpi i ne preduzima nista...napr. Gde su obecane nam pare od prodaje telekoma??
Vise niko i ne spominje, pojela maca... Exclamation Question Mad

- Moram da se ne složim sa gorenavadenim, iako sam bio veliki skeptik kada je u pitanju bio dolazak nove-ove vlasti.

1. Telekom nije prodat, s' toga malim akcionarima - "nama" nije podeljeno ništa dok akcije NIS-a su emitovane. Ne za cenu koja je najavljivana ali svako je mogao da sačeka da akcija skoči.
2. Smatram da je ovo veliki korak za Srbiju, a mali za čovečanstvo. Smatram da otvaranjem pred-pristupnih pregovora sa EU, i otvaranjem IPA fondova EU Srbija sa dobrim projektima može svašta da uradi. Čak i mi kao Civil Association, možemo našim projektom "Studija Izvodljivsti" koja je u non-paper i nezavršenoj verziji na reviziji kod najboljih stručnjaka na koju je moguće da će se nadovezati i Batut i KBC Vojvodina.
3. Tačno je da narod ne preduzima ništa, ali prvo bih krenuo od onih što "kokodaču" da ništa ne valja, a ništa ni ne čine da se stanje promeni.

Poštujem svačije mišljenje, ali imam prava - striktno argumentovano - da se ne složim.

SOZO99
SOZO99
Moderatori
Broj poruka : 207
Datum upisa : 04.12.2011
Godina : 49

Sub Apr 20, 2013 2:24 am
Message reputation : 100% (1 vote)
Uz svo poštovanje,
naravno,svako ima pravo na svoje mišljenje!
Za akcije telekoma iskreno nisam znao da nisu prodate, a što se tiče trenutne politike i sporazuma ne verujem da je ono što se
vuče po vestima 100% tačno, nikad nije ni bilo...
Uostalom videćemo šta će biti, lično bih voleo i jedva čekam neki boljitak...ali su nas toliko puta(političari) -nasamarili- da sam
jako skeptičan postao... Question Mad
Sve najbolje...da i Srbiji svane jednom, ali zaista!!
Sponsored content

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu