- SOZO99Moderatori
- Broj poruka : 207
Reputacija: : 23
Datum upisa : 04.12.2011
Godina : 49
BESPLATNE AKCIJE.....
Uto Maj 28, 2013 1:26 am
Obećanja, obećanja, obećanja.....pa opet obećanja
Do sada dobismo samo 1700din. , 5 akcija NIS-a i jednu Aerodroma Beograd....
Najaviše prodaju TELEKOMA pred izbore, na svim vestima, novinama, ma svuda i prodjoše izbori a para nigde .....TELEKOM nije ni prodat još uvek...haha
eeee, kako bi mi prijala ta finansijska injekcija sada, pa nek' je i 50e, opet je dobro...
A sećate se najave od 2000e od akcija
To se dogodilo u svim zemljama u tranziciji, samo kod nas NE ZAŠTO
Najaviše prodaju TELEKOMA pred izbore, na svim vestima, novinama, ma svuda i prodjoše izbori a para nigde .....TELEKOM nije ni prodat još uvek...haha
eeee, kako bi mi prijala ta finansijska injekcija sada, pa nek' je i 50e, opet je dobro...
- monkeybModeratori
- Broj poruka : 67
Reputacija: : 11
Datum upisa : 07.10.2012
Godina : 57
Akcije
Uto Maj 28, 2013 7:17 pm
SOZO99 :: Obećanja, obećanja, obećanja.....pa opet obećanja
Stvarno me cudi ovo tvoje pitanje.Parice trbaju njima izgleda vise nego nama.Kod njih je i noz i kolac pa sto bi ga isekli nama u korist.
- metadonmanModeratori
- Broj poruka : 217
Reputacija: : 17
Datum upisa : 14.03.2012
dosije pajser
Sre Maj 29, 2013 11:20 am
Zamislite mene pajsercinu, pa nisam bio ni tako mlad. Ne ja sam bio lenj i kada su svi isli da pisu akcije ja sam sedeo kao dzangrizalo matoro i k.... da izvinete ko baba zvocao:"Sta se primate trcite dobice te akcije .... ". Bitno da dupe nisam pomerio. Kad eto ti dan ide ekipa po akcije nema veze soma soma beda beda a ja ni to jer sam bio suvise pametan da bi otisao i upisao akcije. Ma treba me ko iz crtaca ;" s koliko zelite da vas pocastim" Sto se tice akcija javno se deklarisem kao som somina koji nije ni nece dobiti ni cvonjka zato sto je najpametniji CCC
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu