- metadonmanModeratori
- Broj poruka : 217
Reputacija: : 17
Datum upisa : 14.03.2012
apoteke u novom sadu koje prodaju pribor
Čet Mar 15, 2012 9:34 pm
Ja znam za samo jednu u koju idem redovno zove se Menta nalazi se preko puta novo izgradjene crkve na novom naselju. Osoblje je veoma kulturno i bez ikakvih problema se moze uzeti probor onaj koji vam odgovara
- coph8erModeratori
- Broj poruka : 83
Reputacija: : 1
Datum upisa : 18.01.2012
Godina : 42
Re: apoteke u novom sadu koje prodaju pribor
Pet Mar 16, 2012 3:27 am
KAKVA JE TO GLUPOST I KOJE JE TO SRANJE!KAD POGLEDAM U MOM GRADU SE U APOTEKAMA SKORO NISTA DRUGO I NE PRODAJE KOLIKO SPRICEVI IGLE I SEDATIVI!KONTAM DA VAM JE JAKO TESKO PORED JEDNE MUKE NAMUCITI SE DA BI DOSAO DO JEBENOG PRIBORA KOJI KOSTA 20DIN!!!STVARNO NE ZNAM STA DA VAM SVIMA NOVOSADJANIMA (PREDPOSTAVLJAM) KAZEM!!!
- metadonmanModeratori
o da
Sub Mar 17, 2012 12:08 am
Zamisli kad je to jedina apoteka u koju mozes da udjes i da kupis sta ti treba. U drugim privatnim ce ti mozda prodati spric od 10mll kao za sirup a igle nema sanse. I jos jedna apoteka na detelinari ali ne znam kako se zove. Meni je stvarno cimanje doci do pribora a to sto si rekao da iroonija bude jos veca sve zajedno me izadje 15 din SRAMOTA
- metadonmanModeratori
u pravu si
Sub Mar 17, 2012 12:09 am
Novosadjanima
- coph8erModeratori
- Broj poruka : 83
Reputacija: : 1
Datum upisa : 18.01.2012
Godina : 42
Sub Mar 17, 2012 8:54 am
Meni je ortak na detelini pa kada sam dolazio jednom smo uzeli tamo a jednom isli u dunavsku,platili taksi kao da smo uzeli mesecno pakovanje pribora za celu detelinu!!!metadonman :: Novosadjanima
- metadonmanModeratori
nazalost
Sub Mar 17, 2012 8:03 pm
Znam tako svi, da zaboravio sam da napomenem tu kod dunavskog parka to su tri na ceo grad. Uzas
- BobanModeratori
- Broj poruka : 67
Reputacija: : 4
Datum upisa : 11.02.2012
Godina : 49
Ned Mar 18, 2012 1:12 am
Jebem mu majku(kada moram tako da kažem),pa jesu li oni normalni!Koliko je samo ljudi,zapatilo cecu(HCV-Hepatitis c)ili ne daj Bože Hiv-ZBOG NJIHOVOG NE RAZMIŠLJANJA I GLUPOSTI!Doduše ,ja met pijem (probao sam 90-tih plivin Heptanon IV,ali hemofarm i alkaloid nikad;ali kupujem skoro svake 3-4 nedelje špric,jer imam foru za merenje!Nabavio sam od braunile(ali one male-tzv "leptira")onaj nastavak i skratio ga na jedno 4 cm, i kada uzimam dozu stavim tu cevčicu u flašicu(probao sam sa iglom,ali je ovo mnogo lakše-ne moram da pazim da ne opičim o dno boce...da ne istupim ..i tako)!Kupujem u apoteci gde i dižem Met(u jedinoj-glavnoj u N.S-u),a za igle ne znam-ali mislim da bih i njih dobio pošto me jako dugo i dobro poznaju sve apotekarke!Ali čuo sam (na Detelinari-jer tu i živim 37 god.)da je problem doći do ins.kompleta!metadonman ::Znam tako svi, da zaboravio sam da napomenem tu kod dunavskog parka to su tri na ceo grad. Uzas
- L00cIDModeratori
- Broj poruka : 126
Reputacija: : 11
Datum upisa : 02.11.2011
Ned Mar 18, 2012 1:16 am
Boban ::Jebem mu majku(kada moram tako da kažem),pa jesu li oni normalni!Koliko je samo ljudi,zapatilo cecu(HCV-Hepatitis c)ili ne daj Bože Hiv-ZBOG NJIHOVOG NE RAZMIŠLJANJA I GLUPOSTI!Doduše ,ja met pijem (probao sam 90-tih plivin Heptanon IV,ali hemofarm i alkaloid nikad;ali kupujem skoro svake 3-4 nedelje špric,jer imam foru za merenje!Nabavio sam od braunile(ali one male-tzv "leptira")onaj nastavak i skratio ga na jedno 4 cm, i kada uzimam dozu stavim tu cevčicu u flašicu(probao sam sa iglom,ali je ovo mnogo lakše-ne moram da pazim da ne opičim o dno boce...da ne istupim ..i tako)!Kupujem u apoteci gde i dižem Met(u jedinoj-glavnoj u N.S-u),a za igle ne znam-ali mislim da bih i njih dobio pošto me jako dugo i dobro poznaju sve apotekarke!Ali čuo sam (na Detelinari-jer tu i živim 37 god.)da je problem doći do ins.kompleta!metadonman ::Znam tako svi, da zaboravio sam da napomenem tu kod dunavskog parka to su tri na ceo grad. Uzas
Mozes da opises svoju foru s merenjem, ako nije tajna, ofkors
...odprilike nagadjam o cemu se radi, ali kapiram da si usavrsio metod, pa ako nije frka da podelis s nama
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu