USA, HARMREDUCTION.ORG ZVANIČNO PODRŽAO MTD+
Ned Jul 01, 2012 5:48 am
POŠTOVANI,
S ponosom, i velikom radošću moram da Vam saopštim da smo OFICIALNO PODRŽANI, od strane Alan Clear-a, izvšrnog direktora Harm Reduction Coalition-a , sajt www.harmreduction.org.
Ovo je od ogromnog značaja , jer je Vlada Srbije - sada zvanično upoznata sa podrškom sa strane SJEDNINJENIH AMERIČKIH DRŽAVA !
Odmah posle ovoga, kao glavni i odgovorni, krenuo sam "u poteru" za daljom podrškom i dobili smo od centralno-azijskog Harm Reduction centra podršku, kao i PRODUŽENO ČLANSTVO U EHRN - u!
S ponosom, i velikom radošću moram da Vam saopštim da smo OFICIALNO PODRŽANI, od strane Alan Clear-a, izvšrnog direktora Harm Reduction Coalition-a , sajt www.harmreduction.org.
Ovo je od ogromnog značaja , jer je Vlada Srbije - sada zvanično upoznata sa podrškom sa strane SJEDNINJENIH AMERIČKIH DRŽAVA !
Odmah posle ovoga, kao glavni i odgovorni, krenuo sam "u poteru" za daljom podrškom i dobili smo od centralno-azijskog Harm Reduction centra podršku, kao i PRODUŽENO ČLANSTVO U EHRN - u!
- L00cIDModeratori
- Broj poruka : 126
Reputacija: : 11
Datum upisa : 02.11.2011
Svaka cast!!!
Sre Jul 11, 2012 2:09 am
*aplauz*
- SOZO99Moderatori
- Broj poruka : 207
Reputacija: : 23
Datum upisa : 04.12.2011
Godina : 49
Re: USA, HARMREDUCTION.ORG ZVANIČNO PODRŽAO MTD+
Pet Jan 25, 2013 2:21 pm
Idemo!!! Samo napred, moramo se držati zajedno...
samo tako ćemo uspeti!!! Svaka čast
samo tako ćemo uspeti!!! Svaka čast
- metadonmanModeratori
- Broj poruka : 217
Reputacija: : 17
Datum upisa : 14.03.2012
bravo
Uto Jan 29, 2013 1:21 am
Bravo majstore......Moramo imati i mi neko mesto pod ovim suncem pa da mis misa. Volu rep da iscupam sa margine drustva
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu