- metadonmanModeratori
- Broj poruka : 217
Reputacija: : 17
Datum upisa : 14.03.2012
problem sa citanjem ??
Čet Apr 04, 2013 1:37 am
Molim vas pomozite mi barem sa nekim vasim iskustvima vezanim a temu.Jako volim da citam knjige, one su neki moj svet u koji uvek mogu da skoknem kada za to osetim potrebu.Problem koji se javlja je da ja vise ne mogu da odrzim koncentraciju i procitam 50-100 strana ja sada vec na 7 strani pocinjem da se gubim i do desete strane spavam STA DA RADIM? da li postoji neko resenje?,da li ste vi imali slicna iskustva.?
- SOZO99Moderatori
- Broj poruka : 207
Reputacija: : 23
Datum upisa : 04.12.2011
Godina : 49
Re: problem sa citanjem ??
Sre Maj 01, 2013 12:11 pm
Poštovani!
-poznat mi je taj problem( takodje i ja imam isti problem)!
- kad počnem da gubim koncentraciju uzmem neko vreme radim nešto drugo(operem sudove napr.)
... ili odem u kratku šetnju, ako je noć ili me jednostavno mrzi tada uradim par vežbi, samo da odmorim oči i mozak...
....savet..sve najbolje
- kad počnem da gubim koncentraciju uzmem neko vreme radim nešto drugo(operem sudove napr.)
... ili odem u kratku šetnju, ako je noć ili me jednostavno mrzi tada uradim par vežbi, samo da odmorim oči i mozak...
....savet..sve najbolje
Re: problem sa citanjem ??
Čet Maj 02, 2013 12:00 am
sozo99 :: Poštovani!
....savet..sve najbolje
- A ne radi te metadon....
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu