FORUM - SRPSKO UDRUŽENJE ZAVISNIKA: SUZA || NARKOMANIJA, ALKOHOLIZAM, TABLETOMANIJA, METADON...
Dobrodošli!

Ovo je forum Udruženja Građana "SRPSKO UDRUŽENJE ZAVISNIKA". Pre svega, aktivizam se svodi na: pomoć pri bolesti zavisnosti od opijata tj. narkotika. Takođe, SUZA (akronim) se bavi pomoći najzastupljenijih bolesti zavisnosti kao što su: alkoholizam, tabletomanija, politoksikomanija...

SVI KOJI ŽELE DA SE ISPOVEDE, UČESTVUJU U DISKUSIJAMA, KAO I DA PITAJU ŠTA GOD ŽELE, KLIKNITE NA "CLOSE" I ZAPOČNITE !!!

S poštovanjem,

SUZA : SRPSKO UDRUŽENJE ZAVISNIKA

Join the forum, it's quick and easy

FORUM - SRPSKO UDRUŽENJE ZAVISNIKA: SUZA || NARKOMANIJA, ALKOHOLIZAM, TABLETOMANIJA, METADON...
Dobrodošli!

Ovo je forum Udruženja Građana "SRPSKO UDRUŽENJE ZAVISNIKA". Pre svega, aktivizam se svodi na: pomoć pri bolesti zavisnosti od opijata tj. narkotika. Takođe, SUZA (akronim) se bavi pomoći najzastupljenijih bolesti zavisnosti kao što su: alkoholizam, tabletomanija, politoksikomanija...

SVI KOJI ŽELE DA SE ISPOVEDE, UČESTVUJU U DISKUSIJAMA, KAO I DA PITAJU ŠTA GOD ŽELE, KLIKNITE NA "CLOSE" I ZAPOČNITE !!!

S poštovanjem,

SUZA : SRPSKO UDRUŽENJE ZAVISNIKA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
više informacija na : OFFICIJALNI BLOG: http://www.narko-manija.blogspot.com (logično, ne ? Smile )

Ići dole
SOZO99
SOZO99
Moderatori
Broj poruka : 207
Reputacija: : 23
Datum upisa : 04.12.2011
Godina : 49

KAKO NAĆI DEVOJKU/DEČKA ? Empty KAKO NAĆI DEVOJKU/DEČKA ?

Ned Maj 05, 2013 11:18 am
Opšti utisak je da su se ljudi jako otuđili...
Sve veći problem je : - NAĆI OSOBU SUPROTNOG POLA KOJA NAM ODGOVARA U SVAKOM SMISLU- ?
.....kako prevazići ovu situaciju i okrenuti novi list.....
Kakva su vaša razmišljanja i ideje Question
INSPIREMAN
INSPIREMAN
PRESEDAVAJUĆI IZVRŠNOG VEĆA
Broj poruka : 324
Datum upisa : 22.10.2011
Godina : 34
http://narko-manija.blogspot.com

KAKO NAĆI DEVOJKU/DEČKA ? Empty Re: KAKO NAĆI DEVOJKU/DEČKA ?

Pon Maj 06, 2013 8:02 pm
Ne znam zaista, ja kad baš se zaželim devojke... Seksa, ili bilo čega... Ja jednostavno krenem redom, u telefonu imam dosta devojaka- pa pogledam da li ima tu neke šeme. Ako ne, onda iscimam ranije pre vikenda ortaka - da izađemo - i onda uz koje pivce za živce nađemo neke mađarice i eto provoda. I ko zna čega još.

Dobra tema.
metadonman
metadonman
Moderatori
Broj poruka : 217
Reputacija: : 17
Datum upisa : 14.03.2012

KAKO NAĆI DEVOJKU/DEČKA ? Empty sreca...

Pet Maj 10, 2013 7:52 am
Upoznao sam prelepu devojku pre tri meseca i ima cerkicu iz prvog braka malena ima 4 god.Mesec dana smo pricali.....Da bi nesto valjalo mora da se zasniva na istini.Tako da ona zna sve o meni ja o njoj i posle mesec malo sam renovirao gajbu i da kazemo postao tata preko noci devojcici od 4. To je i razlog zasto me nema na mrezi (sasvim i razumljivo) Treba napomenuti da devojcica radi u firmi ima stalan posao za razliku od nas nikada se sportom nije bavila.Posle mesec dana razgovora napravili smo uslove da zivimo zajedno i sada se borimo sa svim onim stvarima koje nam zivot stavlja pred nas.Ja sam to sad tako obojio naravno nije zlato sve sto sija imamo nasih momenata tj vise momenata sa njene strane u vidu osoba koje nas koce da ih nema bilo bi sve savrseno.I da smo mi kao mi malo napadniji odlucniji opet bi bilo savrseno.Ali valjda se stepenice ne mogu preskakti mogu samo da se nadam da sve ide u najboljem redui da cemo uspeti.Mislim da je kao i u zivotu inace najvaznija odluka I love you

Classified
Moderatori
Broj poruka : 80
Reputacija: : -16
Datum upisa : 09.04.2013

Pon Maj 13, 2013 9:30 am
Message reputation : 0% (3 votes)
Voleo bi da upoznam devojku koja ne misli kao pravoslavci, ne sme da bude Srpkinja rekao sam a ako je zavisnica bila mora da je ukljucena u Metadon.
Neka Hrvatica iz Splita bi mi dobro dosla ili neka kao Jessica Methadone Advokat. Nebitno da li cak i ima decu, meni nije prioritet da ih pravim.
Nisam opterecen time, mada verovatno kada bi se zadesio u nekom drugom ambijentu doslo bi mi i to na pamet.
SOZO99
SOZO99
Moderatori
Broj poruka : 207
Datum upisa : 04.12.2011
Godina : 49

Uto Maj 21, 2013 2:37 am
Message reputation : 100% (1 vote)
- u svakom slučaju, najteže je kad je čovek sam!
- mi smo društvena bića, takvi smo stvoreni...
- nema lepšeg od osećaja da si voljen od strane voljene osobe!!
da..to se zove LJUBAV Exclamation bez ljubavi nema života Exclamation
stvoreni smo da volimo i budemo voljeni... cheers I love you
metadonman
metadonman
Moderatori
Broj poruka : 217
Reputacija: : 17
Datum upisa : 14.03.2012

KAKO NAĆI DEVOJKU/DEČKA ? Empty ne verujem

Sre Avg 28, 2013 7:03 am
Citam sta sam pisao i ne verujem, da upoznao sam devojcicu i bilo je sve ok i samo je odlucila da me pljune zasto je pitanje od milion dolara.....Imala je sve ali jednostavno neke vole da budu kurve da se j na svakom koraku.Cast svim finim izuzecima kojih sigurno ima , idem napred nisam se zatvorio ali nisam nesto preterano ni otvoren
INSPIREMAN
INSPIREMAN
Broj poruka : 324
Datum upisa : 22.10.2011
Godina : 34
http://narko-manija.blogspot.com

Uto Okt 29, 2013 6:34 am
Naći devojku je, bar meni, sa 23. lako. Morate biti socijalni, i nikako da vas ne viđaju sa poznatim džankijima grada. Pa mislim, koja će devojka, iole dobrog izlgeda izaći u klub sa takvim likom, za kojeg svi znaju i videli su da se kreće u društvu "drogeraša". Surovo- ali istinito.

U kafanu, pa u diskoteku, a pre toga nađi ekipicu NORMALNU - straight. I izgradi novi image.
Sponsored content

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu