FORUM - SRPSKO UDRUŽENJE ZAVISNIKA: SUZA || NARKOMANIJA, ALKOHOLIZAM, TABLETOMANIJA, METADON...
Dobrodošli!

Ovo je forum Udruženja Građana "SRPSKO UDRUŽENJE ZAVISNIKA". Pre svega, aktivizam se svodi na: pomoć pri bolesti zavisnosti od opijata tj. narkotika. Takođe, SUZA (akronim) se bavi pomoći najzastupljenijih bolesti zavisnosti kao što su: alkoholizam, tabletomanija, politoksikomanija...

SVI KOJI ŽELE DA SE ISPOVEDE, UČESTVUJU U DISKUSIJAMA, KAO I DA PITAJU ŠTA GOD ŽELE, KLIKNITE NA "CLOSE" I ZAPOČNITE !!!


S poštovanjem,

SUZA : SRPSKO UDRUŽENJE ZAVISNIKA
FORUM - SRPSKO UDRUŽENJE ZAVISNIKA: SUZA || NARKOMANIJA, ALKOHOLIZAM, TABLETOMANIJA, METADON...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WIKIPEDIA PRIZNALA SUZU

Ići dole

WIKIPEDIA PRIZNALA SUZU Empty WIKIPEDIA PRIZNALA SUZU

Počalji  INSPIREMAN taj Sre Jul 03, 2013 10:38 pm

Poštovani,


Obaveštavamo Vas da od dana 4. Jul 2013, od 11.30 časova, zvanična stranica Wikipedia - Wikipedije - na srpskom je priznala SUZA UDRUŽENJE i svrstala SUZA link među linkove na koje treba obratiti pažnju pri pregledavanju karakteristika o reči tj. substanci "Metadon".

http://sr.wikipedia.org/wiki/Метадон

Na gorenavedenoj stranici, možete i sami pogledati da je SUZA ispod državnih, ali iznad BiH linka, za forum.

Izmene su stupile na snagu, i ostaće sve dok forum ima konstantan porast korisnika, i sve dok se SUZA kreće u međunarodnim tokovima i prati i insistira, kao i do sada, na najmodernijim terapijama za zavisnike.

Od 1.Jula počela je zvanično da se primenjuje i Buprenorfinsko Održavanje , o kojem Vas je SUZA takođe obavestila, te je tableta od 8mg negde oko 700 RSD.

Sve navedeno, je delo velike akcije "SUZA", koja je na adrese i mejlove najviših predstavnika države, a tu bih se najviše zahvalio Agenciji za Borbu Protiv Korupcije i Kabinetu Premijera, slala sažetke i zaključke internacionalnih eksperata kao i činjenično stanje koje je zatečeno 2008. godine kada je priliv, deviznog karaktera, od 4,5 miliona eura, stupio na snagu isključivo za poboljšanje stanja pacijenata i implementaciju modernih i novih terapija.

- Naravno, sve ovo, ne bi bilo moguće bez neiscrpne pomoći Google korporacije, kao i GF koji je dao -eto- priliku SUZA U.G da kroz EHRN članstvo postane jasan faktor i stabilan partner svim NVO i javnim organizacijama sličnog karaktera.


S poštovanjem, i proslavite ovaj dan!

PRESEDAVAJUĆI IZVRŠNOG VEĆA-PREDSTAVNIŠTVA,

B.M
INSPIREMAN
INSPIREMAN
PRESEDAVAJUĆI IZVRŠNOG VEĆA
PRESEDAVAJUĆI IZVRŠNOG VEĆA

Broj poruka : 321
Reputacija: : 23
Datum upisa : 22.10.2011
Godina : 30
Lokacija : Republika Srbija/Vojvodina

http://narko-manija.blogspot.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu