ZASTO NAS JE TOLIKO MALO NA FORUMU?
+5
L00cID
Boban
metadonman
Vanja
SOZO99
9 posters
- SOZO99Moderatori
- Broj poruka : 207
Reputacija: : 23
Datum upisa : 04.12.2011
Godina : 49
ZASTO NAS JE TOLIKO MALO NA FORUMU?
Sre Jan 18, 2012 2:12 am
LJudi zasto ne pisete? Zasto ne delite svoja iskustva,kad vec imamo ovaj jedinstven sajt? A znam koliko ljudi koristi gudru,posebno met,koliko nas ima na met. terapiji,svi imamo svoju pricu koja zasigurno moze pomoci nekom,sto je i cilj!! Zalosno je da ovako nesto ne napreduje ,jer jednostavno ne zelite da se ukljucite u diskusije ili je mozda u pitanju strah da se ne otkrije necija proslost...pa zar neznate da svako ostaje anoniman...!!
- VanjaModeratori
- Broj poruka : 131
Reputacija: : 2
Datum upisa : 15.01.2012
Re: ZASTO NAS JE TOLIKO MALO NA FORUMU?
Sre Jan 18, 2012 5:13 am
Zašto?Relativno malo ljudi zna za ovaj sajt,a ima još mnogo sajtova ovog tipa,da ih sad ne reklamiram jer ne zaslužuju reklamu
- SOZO99Moderatori
Čet Jan 19, 2012 2:11 am
Znam, ali koliko sam provalio ovde su ljudi koji su iz N.Sada i okoline i koji su na met. terapiji vec duze vreme,uglavnom,...ili mozda gresim...
- metadonmanModeratori
- Broj poruka : 217
Reputacija: : 17
Datum upisa : 14.03.2012
Sub Mar 17, 2012 12:55 am
tacno si skontao, ali kako kaze Vanja ima dosta sajtova koji nisu vredni pomena ali ja mislim da ce ovaj sajt zaziveti jer meni licno odgovara. inace je ovo i jedini sajt na koji sam se reg i ucestvujem u diskusijama i pisem svoje stvari jer zelim da napravimo nesto dobro za nassozo99 ::Znam, ali koliko sam provalio ovde su ljudi koji su iz N.Sada i okoline i koji su na met. terapiji vec duze vreme,uglavnom,...ili mozda gresim...
- VanjaModeratori
- Broj poruka : 131
Reputacija: : 2
Datum upisa : 15.01.2012
Sub Mar 17, 2012 11:46 am
metadonman ::sozo99 ::Znam, ali koliko sam provalio ovde su ljudi koji su iz N.Sada i okoline i koji su na met. terapiji vec duze vreme,uglavnom,...ili mozda gresim...
Ima gi razni
" ja mislim da ce ovaj sajt zaziveti jer meni licno odgovara "
ovo je jako
ucestvujem u diskusijama i pisem svoje stvari jer zelim da napravimo nesto dobro za nas
Lajk
- metadonmanModeratori
- Broj poruka : 217
Reputacija: : 17
Datum upisa : 14.03.2012
juarnji osmeh
Sub Mar 17, 2012 7:59 pm
Pijem kafu i kad sam video tvoj lajk bas sam se obradovao:)
- BobanModeratori
- Broj poruka : 67
Reputacija: : 4
Datum upisa : 11.02.2012
Ned Mar 18, 2012 1:22 am
Moje mišljenje,se poklapa sa SOZO-vim!Bio sam sa komšijom pre dve-tri nedelje na "pojilu"(metadonskom centru)i kome god sam rekao da pogleda sajt ili samo spomenuo-VERUJ MI -niko nije čuo(doduše pitao sam njih 10-tak)!Ali mislim da će sajt zaživeti,jer koliko sam primetio nema foliranata,"naduvanih likova i tako...a kada pogledaš sajt je i relativno mlad!
- L00cIDModeratori
- Broj poruka : 126
Reputacija: : 11
Datum upisa : 02.11.2011
Razmisljam...
Pet Jul 13, 2012 1:05 am
Razmisljam da se napravi i FB grupa, da se ukljuce ljudi... E sad - FB i anonimnost bas i ne idu zajedno, to svi znamo... To je jako veliki problem.
Ima neko nekakvu, konkretniju ideju? Kako da porastemo i da se aktivira forum?
Ima neko nekakvu, konkretniju ideju? Kako da porastemo i da se aktivira forum?
Vidite ovako...
Uto Jul 17, 2012 4:12 am
Ideja za FB grupu, u opšte nije loša. Ako da Bog, sutra (sreda 17.07.2012)idem na razgovor za posao - u jednoj od najboljih firmi u Srbiji. Treba da budem Web-programer, i nadam se da će ići to sve, iako mi je zvanje "Sistem Administrator Mrežne Infrastrukture" s diplomom "English for Business : Upper Intermediate".
- Pravljenje FB grupe je extra potez, i može da se odradi anonimno. Ono što je potrebno da se odradi jeste da se napravi "novi profil" - Ime : Metadon , prezime : "Plus" , i da taj "profil" napravi FanPage ili slično. To bi bilo to otprilike - kako bi trebalo napraviti FanPage.
Ono što mi je malo pomutilo mozak jeste razgovor sa potencijalnom "članicom" MtD+ tima, koja je rekla da naše IME insinuira da smo samo okrenuti k metadonu i met terapiji. Što baš i nije istina, ili bar ja ne bih voleo da jeste. Ono što ovaj forum treba, kao i sajt, da predstavlja - i za šta je dobio prestižne podrške jeste:
- Unapređenje pitanja terapija za opijatske zavisnijke
- Unapređenje pristupa "metodi smanjenja štete" (Harm Reduction pristup)
- Out-reach program , rad sa narkomanima na terenu
- Edukacija STANOVNIŠTVA o tome ŠTA je metadon, šta je mit a šta istina!
- Edukacija o drugim/u] metodama lečenja, i lekovima, koji mogu da pomognu a nisu metadon...
- Opširna akcija uređivanja statut-a , gde bi morale da se sprovedu promene u smislu primene IMENA i šta bi ono trebalo da znači. Ime je extra, i [u]OSNOVNO. Moja ideja jeste SUZA (kao akronim za Srpsko Udruženje Zavisnika, ili UBIZA ( Udruženje BIvših Zavisnika ).
* Ono što bih isto hteo da skrenem pažnju jeste, UGRADNJA + i - znakova pored svakog odgovora i posta Vašeg. Načazi se sa desne strane gornje strane odgovora ili posta. Davanje plusa i minusa, daje Vam ,isto novo-isprogramirano polje kod Vas, ispod vaše slike profila (avatara) "reputacija". Ne znam da li ste uočili, ali sam eto, i na tome radio. **
- Pravljenje FB grupe je extra potez, i može da se odradi anonimno. Ono što je potrebno da se odradi jeste da se napravi "novi profil" - Ime : Metadon , prezime : "Plus" , i da taj "profil" napravi FanPage ili slično. To bi bilo to otprilike - kako bi trebalo napraviti FanPage.
Ono što mi je malo pomutilo mozak jeste razgovor sa potencijalnom "članicom" MtD+ tima, koja je rekla da naše IME insinuira da smo samo okrenuti k metadonu i met terapiji. Što baš i nije istina, ili bar ja ne bih voleo da jeste. Ono što ovaj forum treba, kao i sajt, da predstavlja - i za šta je dobio prestižne podrške jeste:
- Unapređenje pitanja terapija za opijatske zavisnijke
- Unapređenje pristupa "metodi smanjenja štete" (Harm Reduction pristup)
- Out-reach program , rad sa narkomanima na terenu
- Edukacija STANOVNIŠTVA o tome ŠTA je metadon, šta je mit a šta istina!
- Edukacija o drugim/u] metodama lečenja, i lekovima, koji mogu da pomognu a nisu metadon...
- Opširna akcija uređivanja statut-a , gde bi morale da se sprovedu promene u smislu primene IMENA i šta bi ono trebalo da znači. Ime je extra, i [u]OSNOVNO. Moja ideja jeste SUZA (kao akronim za Srpsko Udruženje Zavisnika, ili UBIZA ( Udruženje BIvših Zavisnika ).
* Ono što bih isto hteo da skrenem pažnju jeste, UGRADNJA + i - znakova pored svakog odgovora i posta Vašeg. Načazi se sa desne strane gornje strane odgovora ili posta. Davanje plusa i minusa, daje Vam ,isto novo-isprogramirano polje kod Vas, ispod vaše slike profila (avatara) "reputacija". Ne znam da li ste uočili, ali sam eto, i na tome radio. **
- VlajaModeratori
- Broj poruka : 23
Reputacija: : 1
Datum upisa : 23.10.2011
Čet Nov 08, 2012 2:14 am
Vanja ::Zašto?Relativno malo ljudi zna za ovaj sajt,a ima još mnogo sajtova ovog tipa,da ih sad ne reklamiram jer ne zaslužuju reklamu
Ja UVEK kada odem do metadnoskog, sada nisam u posledje vreme - priznajem, ali uvek kada odem dam onima tamo da zapišu adresu foruma
- ja samModeratori
- Broj poruka : 4
Reputacija: : 0
Datum upisa : 11.01.2013
Pet Jan 11, 2013 12:32 pm
Samo da vas pozdravim:) i ja sam ocekivala da ce vise ljudi biti ovde...sta ima inace?
- SOZO99Moderatori
Pon Maj 06, 2013 1:49 pm
Šta ima? ....ima svašta nešto za one koji posećuju forum i informišisu se !
-bio je sastanak gl. odbora ,pre neki dan...
-informacije i ostalo na adrese sajta ili..
sozo9975@gmail.com
-bio je sastanak gl. odbora ,pre neki dan...
-informacije i ostalo na adrese sajta ili..
sozo9975@gmail.com
- monkeybModeratori
- Broj poruka : 67
Reputacija: : 11
Datum upisa : 07.10.2012
Godina : 57
Zasto nas je malo
Pon Maj 13, 2013 12:07 am
Svaki put kad sam izasla na forum bila sam jedina na istom!Treba da smo aktivniji,mislim i na sebe naravno!
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu