FORUM - SRPSKO UDRUŽENJE ZAVISNIKA: SUZA || NARKOMANIJA, ALKOHOLIZAM, TABLETOMANIJA, METADON...
Dobrodošli!

Ovo je forum Udruženja Građana "SRPSKO UDRUŽENJE ZAVISNIKA". Pre svega, aktivizam se svodi na: pomoć pri bolesti zavisnosti od opijata tj. narkotika. Takođe, SUZA (akronim) se bavi pomoći najzastupljenijih bolesti zavisnosti kao što su: alkoholizam, tabletomanija, politoksikomanija...

SVI KOJI ŽELE DA SE ISPOVEDE, UČESTVUJU U DISKUSIJAMA, KAO I DA PITAJU ŠTA GOD ŽELE, KLIKNITE NA "CLOSE" I ZAPOČNITE !!!


S poštovanjem,

SUZA : SRPSKO UDRUŽENJE ZAVISNIKA

VIŠE SE POSVETITI HARM-REDUCTION pod forumu

Ići dole

VIŠE SE POSVETITI HARM-REDUCTION  pod forumu Empty VIŠE SE POSVETITI HARM-REDUCTION pod forumu

Počalji  INSPIREMAN taj Pet Nov 09, 2012 3:44 am

Gledam statistike, i razočaravajuće su kada se tiče aktivnosti pojedinih korisnika, a i aktiviranje korisnika na temu : HARM REDUCTION!

*** OVDE VAS NIKO NE ZNA; OVDE VAS NIKO NE OSUĐUJE SVI SMO MANJE-VIŠE ISTI ***

Molim Vas, da u HR delu, dajete savete - pogotovo vi stariji koji ste radili (radite) femoral ili vrat - dajte savete ovima koji završavaju MRTVI ili na INTENZIVNOJ!

Ako želite upotrebite izraz NKNJ (neko ko nije ja), upotrebljavajte kada ste "prisustvovali" događaju, i događajima koje možete da opištete skroz detaljno.
Upotrebite izraz, NKJMB (neko ko je meni blizak), upotrebite kada govorite o nečemu čemu niste prisustvovali, ali ste čuli... PRIMERA RADI...

Ali svakako su najbolji AMATERSKI video snimci "step-by-step" kako i šta uraditi. Ako se slučajno lice ili nešto drugo na snimku vidi što ne želite da bude prikazano, snimak možete poslati prvo našoj redakciji na "suza@gmail.com" i onda ćemo mi odraditi "cenzuru".
INSPIREMAN
INSPIREMAN
PRESEDAVAJUĆI IZVRŠNOG VEĆA
PRESEDAVAJUĆI IZVRŠNOG VEĆA

Broj poruka : 321
Reputacija: : 23
Datum upisa : 22.10.2011
Godina : 30
Lokacija : Republika Srbija/Vojvodina

http://narko-manija.blogspot.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu