I.V METADON U PREPONE
Sub Avg 28, 2021 7:07 pm
Vaše iskustva. Nećemo se praviti da ne rade to pacijenti na metadonu, pa neki čak uspeju i sa buprenorfinom (ne znam tačno kako). Da li je vredno? Koliko dugo se radite u femoralnu venu? Na koji način to činite i da li činite sve da što više vena ostane "zdrava"? Šta činite po tom pitanju? Koje su neke od posledica i posle koliko vremena ste primetili posledice? Da li imate neki poseban način na koji injektujete "u preponu " tipa: da li sedite, stojite, ležite...? Podelite misli sa nama.
- L00cIDModeratori
- Broj poruka : 126
Reputacija: : 11
Datum upisa : 02.11.2011
Pazi!!
Pon Avg 30, 2021 12:37 am
Licno - samo probao pre 8-9 godina i stao sam na tome.
Video sam ljude s gangrenama posle nekoliko meseci svakodnevnog pikanja metadona u venu. Bolje nemoj, unistices organizam na nacine koje niko ne moze predvidati.
AKO vec moras, sipaj uvek u kasiku, podgrevaj i kada met bude zagrejan dovoljno mozes ga upaliti, kao flambiranje hrane otpr. Nestajace onog ulja i alkohola a ostace ti oko trecina meta u kasici ali mnogo mnogo tamnije. E tako kada flambiras, navodno ostaje manje ulja i alkohola. Ovo vazi za soluciju metadona u ulju.
Jos jednom - bolje nemoj....
Video sam ljude s gangrenama posle nekoliko meseci svakodnevnog pikanja metadona u venu. Bolje nemoj, unistices organizam na nacine koje niko ne moze predvidati.
AKO vec moras, sipaj uvek u kasiku, podgrevaj i kada met bude zagrejan dovoljno mozes ga upaliti, kao flambiranje hrane otpr. Nestajace onog ulja i alkohola a ostace ti oko trecina meta u kasici ali mnogo mnogo tamnije. E tako kada flambiras, navodno ostaje manje ulja i alkohola. Ovo vazi za soluciju metadona u ulju.
Jos jednom - bolje nemoj....
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|