- SOZO99Moderatori
- Broj poruka : 207
Reputacija: : 23
Datum upisa : 04.12.2011
Godina : 49
Koliko dugo caj od maka ostaje u krvi?
Pon Mar 19, 2012 9:37 am
koliko se dugo moze prepoznati na testu?
- coph8erModeratori
- Broj poruka : 83
Reputacija: : 1
Datum upisa : 18.01.2012
Godina : 42
Re: Koliko dugo caj od maka ostaje u krvi?
Uto Mar 20, 2012 7:19 am
Ako je losh 7 dan si negativan,ako je dobar do 9 dana,to ako ga samo jednom popijes kada nemas metak pa si u krizi,a ako stalno pijes nekome i po 20-tak dana zna da ostane!!!sozo99 ::koliko se dugo moze prepoznati na testu?
- VanjaModeratori
- Broj poruka : 131
Reputacija: : 2
Datum upisa : 15.01.2012
TABELA
Pet Mar 23, 2012 10:55 am
[You must be registered and logged in to see this link.]
vrlo lepo
Sub Mar 24, 2012 6:46 am
Vanja, želeo bih samo da ti se zahvalim u ime svih na gorevadenenom linku.
Uzmite i te rezultate sa rezervom. Pogledajte šta piše za svakodnevno korišćenje metadona, koliko se može naći u urinu.. A zapravo, svi mi znamo bar 3-5 dana je duže. Baš zbog njegove akumulacije. I sad pogledajte opet u tabelu, i OPI i MOP se u opšte ne razlikuju. MOP bi trebalo da budu SAMO morfinski derivati: heroin, kodein, hidromorfon ... A OPI uključuje i tilidin na primer (Valoron), te TRAMADOL sintetski OPIjat..i slično. Ima tu malo grešaka, ali tabela je "OK" vodič. Uz redovno uzimanje maka, ja bih rekao da se može registrovati prisustvo OPIJATA isto koliko i metadon. Dok ako si uzeo jednom... ja bih rekao da je sigurica 7 dana.
Opet kažem, ovo govorim kao KORISNIK foruma, i ovo je moje lično mišljenje.
Uzmite i te rezultate sa rezervom. Pogledajte šta piše za svakodnevno korišćenje metadona, koliko se može naći u urinu.. A zapravo, svi mi znamo bar 3-5 dana je duže. Baš zbog njegove akumulacije. I sad pogledajte opet u tabelu, i OPI i MOP se u opšte ne razlikuju. MOP bi trebalo da budu SAMO morfinski derivati: heroin, kodein, hidromorfon ... A OPI uključuje i tilidin na primer (Valoron), te TRAMADOL sintetski OPIjat..i slično. Ima tu malo grešaka, ali tabela je "OK" vodič. Uz redovno uzimanje maka, ja bih rekao da se može registrovati prisustvo OPIJATA isto koliko i metadon. Dok ako si uzeo jednom... ja bih rekao da je sigurica 7 dana.
Opet kažem, ovo govorim kao KORISNIK foruma, i ovo je moje lično mišljenje.
- VanjaModeratori
Ned Mar 25, 2012 5:37 am
Naravno,svi su ljudi različiti i sve je relativno Ali tabela može da posluži kao dobar informator
- BobanModeratori
- Broj poruka : 67
Reputacija: : 4
Datum upisa : 11.02.2012
Uto Mar 27, 2012 10:18 am
Sestro moja,dugo sam bio na čaju i znam da nekada može i po 21 dan-ALI-zavisi koliko si aktivan,koliko se znojiš,krećeš i da ne spominjem da je svaki organizam drugačiji!Mi smo poredili(ja sam bio posmatrač-pošto nisam ljubitelj dopa)!Dvojica su uzela istu količiu u isto vreme,a isto su i na test otišli(tj .kupili u teci i probali da provere)Lik koji izlazi iz stana jednom nedeljno(sredom)kad ide po terapiju,je bio pozitiven,a ovaj drugi je kosio travu na vikendici i cepao drva ...on je bio negativan!Znači aktivnost.metabolizam...!!!!
- VanjaModeratori
Sre Mar 28, 2012 1:19 am
Ja rekoh da je sve relativno a da tabela pokazuje prosečne vrednosti
- BobanModeratori
- Broj poruka : 67
Reputacija: : 4
Datum upisa : 11.02.2012
Sre Mar 28, 2012 2:03 am
MA,ja!Vazda ti svaka mjesto ima!bez obzira na relativitete,kvantitete,afinitete i ostale tete i naravno sve raritete,kako se uzme u obzir,zar ne?;a Boga mi i prosečne vrednosti raznih tabela,od glagoljice,Vuka S.Karadžića,pa do današnijeh dana i sunca ovoga što nas grije(da ne nabrajam sve planete,jer bi onda ova moja replika otišla poprilično,a i veoma lično daleko,daleko-kako za koga .jel?!Ko se ne slaže,mislim da nije u pravu!Počev od moje malijenkosti-ne izuzimajući moje radne navike i sposobnosti(što bi reko dr.Arslanagić)(ma,šta god to značilo)!AJD,UZDRAVLJE!!!!Vanja ::Ja rekoh da je sve relativno a da tabela pokazuje prosečne vrednosti
- coph8erModeratori
- Broj poruka : 83
Reputacija: : 1
Datum upisa : 18.01.2012
Godina : 42
Sub Mar 31, 2012 7:35 am
Ja kada sam pre ostajao u krizi i popijem caj(jednom samo),ako pijem dnevno par litara soka i pisham 10 puta,tada sam negativan vec 7-mi dan!Ako ne jedem nepijem....zna i po 20 dana!Sve tabele treba udariti najmanje duplo!!!Boban ::Sestro moja,dugo sam bio na čaju i znam da nekada može i po 21 dan-ALI-zavisi koliko si aktivan,koliko se znojiš,krećeš i da ne spominjem da je svaki organizam drugačiji!Mi smo poredili(ja sam bio posmatrač-pošto nisam ljubitelj dopa)!Dvojica su uzela istu količiu u isto vreme,a isto su i na test otišli(tj .kupili u teci i probali da provere)Lik koji izlazi iz stana jednom nedeljno(sredom)kad ide po terapiju,je bio pozitiven,a ovaj drugi je kosio travu na vikendici i cepao drva ...on je bio negativan!Znači aktivnost.metabolizam...!!!!
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu